mandag den 23. maj 2016

Modtagelsen af "Uforudsete hændelser" har været over al forventning. Nu er det efterhånden et par måneder siden, den udkom, men jeg opdager stadig nye anmeldelser.

Netop denne roman har i perioder været virkelig hårdt og svært arbejde, så også på den måde bliver jeg altså helt utrolig glad hver gang jeg støder på læsere, som kan lide resultatet af alle anstrengelserne.

"Mesterlig" roman, skriver Signe Langtved Pallisgaard i lokalavisen "Villabyerne". Og så mange andre flotte ord, som jeg ikke har noget link til, men som man måske kan se lidt af herunder:"Interessant, delikat og velfungerende drama", skriver Holger Ruppert i Lokalavisen Frederiksberg.


2 kommentarer:

  1. De gode anmeldelser er bestemt velfortjente! Jeg er godt i gang med "Uforudsete hændelser" på lydbog, som ledsager på mine togture. Den blev tilfældigt anbefalet mig på Storytel, og egentlig læser jeg ikke krimier, men jeg huskede dit navn fra "Om så det gælder" og gav den en chance, hvilket jeg er vældig glad for. Det er en medrivende og spændende bog, med virkelig gode beskrivelser af de "usynlige" kvinder i 40-50 års alderen. Tak for den :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din besked :) Jeg er meget glad for at vide, at du har en god læseoplevelse med "Uforudsete hændelser". Sjovt i øvrigt at Storytel anbefaler den som en krimi, jeg opfatter den absolut ikke selv som en sådan! Fortsat rigtig god læselyst :)

      Slet